Concert licht klassieke muziek Ilse Terpstra en Piet de Jong

Concert licht klassieke muziek Ilse Terpstra en Piet de Jong

2023-11-26 om 15.00 uur

Kerk Hegebeintum, Pypkedyk 4 Hegebeintum

Zondagmiddag 26 november a.s.  geven Ilse Terpstra (dwarsfluit) en Piet de Jong (orgel, piano) een concert met licht klassieke muziek in de kerk van Hegebeintum. Het concert begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Ilse Terpstra speelt al vanaf jonge leeftijd dwarsfluit en speelde destijds al regelmatig bij kerkdiensten en orkesten. Op dit moment laat zij zich ook in concerten met verschillende koren, organisten en pianisten horen. Daarbij speelt ze veelal solistisch maar ook in kwartet, ensemble en combo. Ze houdt erg van het spelen in verschillende kerken waarbij ze met haar tonen de ruimtes prachtig vult en het publiek hier graag in meeneemt, waarbij ze niet bang is om een gevoelige snaar te raken.

Piet de Jong is afgestudeerd aan het conservatorium en is ruim 45 jaar actief als organist en begeleider van koren. Als muzikant speelt hij graag op de mooie orgels, die hij in verschillende kerken aantreft. Zijn begeleidingen van de fluitiste voert hij dan ook vaak op deze mooie instrumenten uit. Maar bij hun gezamenlijke optredens ontbreekt ook de piano niet.
Terpstra en De Jong spelen in Hegebeintum muziek van o.a. Fauré, Mozart, Lovland, Morricone, Tsjaikovski en Piazolla.

Gezien de beperkte hoeveelheid plaatsen, raden wij u aan van te voren een plaats te reserveren via info@terphegebeintum.nl of het contactformulier van de website www.terphegebeintum.nl. De toegang bedraagt € 7,50 inclusief koffie en thee en kan van tevoren worden voldaan aan de balie van het Kennis- en Ynformaasjesintrum 9 (Pypkedyk 4, Hegebeintum). Bent u goed ter been, dan verzoeken wij u ivm de beperkte ruimte bij het Kennis- en Informatiecentrum te parkeren bij de bietenopslag aan de Harstawei.  


Datum: zondag 26 november  2023
Aanvang: 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Toegang: € 7,50 incl. koffie/thee, vooraf te betalen bij de balie van het Kennis- en Ynformaasjesintrum aan de Pypkedyk 4, Hegebeintum.
Locatie: Kerk Hegebeintum
Parkeren op bietenopslag Harstawei
Aanmelding: via info@terphegebeintum.nl of contactformulier www.terphegebeintum.nl