Geniet van het uitzicht

Terpcafé en winkel

Het Terpcafé vormt de toegang tot het Kennis- en Informatiecentrum. In het lichte en ruime Terpcafé serveren onze vrijwilligers thee, koffie, fris en diverse zoete en hartige versnaperingen. Met mooi weer is het heerlijk om op het terras zitten en te genieten van het prachtige uitzicht. Voor de liefhebber zijn er interessante boeken en leuke souvenirs te koop. Het Terpcafé is vrij toegangkelijk. In het Terpcafé is ook een Toeristisch Informatiepunt (TIP) gevestigd met veel kaarten, wandel- en fietsroutes en gratis foldermateriaal. Voor een bezoek aan de exposities en/of kerk en Harsta State bezoeken kan de entree betaald worden bij de balie.  
Wij organiseren regelmatig lezingen en andere activiteiten in het Terpcafé. Houdt onze agenda in de gaten voor leuke activiteiten. 

 

Huur Terpcafé

Het is mogelijk om het Terpcafé te huren voor bijv. lezingen, workshops en cursussen. In het Terpcafé is plaats voor ongeveer 30 à 40 personen. Meer informatie? Mail dan naar info@terphegebeintum.nl of gebruik het contactformulier.