Word vrijwilliger


Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het runnen van het Kennis- en Informatiecentrum, de kerk en Harsta State. Wij draaien grotendeels op vrijwilligers die werken als een zelfsturend team. Op dit moment zijn er ruim 30 vrijwilligers actief bij Terp Hegebeintum, in het informatiecentrum, op Harsta State en in het bestuur. Het vrijwilligersteam kan altijd versterking gebruiken. Wil je meehelpen aan de balie of in het Terpcafé? Of vind je het leuk om meer inhoudelijk bezig te zijn? Er zijn verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan! 

Onze gidsen vertellen in en rond de kerk het verhaal van de Romaanse kerk van Hegebeintum. Je kunt ook als gastvrouw of gastheer aan de slag, om onze bezoekers een hartelijk welkom te heten bij binnenkomst aan de balie of in het Terpcafé en op het terras. Ook op Harsta State zorgen vrijwilligers voor een gastvrij onthaal en de verzorging van de tuin. Maar onze organisatie heeft meer activiteiten te bieden, bijv. op het gebied van catering, educatie en activiteitenorganisatie. Heb je kijk op financiën, vind je PR leuk, wil je kinderen iets vertellen over archeologie en landschap? Er zijn genoeg mogelijkheden voor interessant en afwisselend vrijwilligerswerk.
 
Na een korte meeloop- en inwerkperiode ben je waarschijnlijk net zo enthousiast als wij. Kom ons team versterken! Geef je op als vrijwilliger. Als je iets voor onze Stichting kunt betekenen, komen we er altijd uit wanneer en hoeveel uur je beschikbaar bent. Je bent van harte welkom!
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Hegebeintum kun je een mailtje sturen naar info@terphegebeintum.nl.